Start lansat al baietilor

luni, 05 noiembrie 2007, 00:14
1 MIN
 Start lansat al baietilor

Cu Florin Moscalu achizitie de top reusita de mai multa vreme, cu Viorel Nanescu aparitie de ultim moment in lot, echipa ieseana de baschet masculin a inceput cu dreptul un sezon la finele caruia viseaza sa revina pe tabloul primului esalon.

Intr-o grupa cu Municipal si Rapid Bucuresti, cu CSU si Phoenix Galati si cu moldovenii de la Gama Cahul, de unde doar prima clasata (si cele mai bune doua locuri doi din toate seriile) vor continua cursa promovarii, elevii antrenorului Costel Moscalu au avut programat un derby la debut cita vreme i-au intilnit pe moldovenii din Cahul, formatie cu doi ex-ieseni in lot: veteranul Doros si Colesnicov (ultimul revenit in patria natala in locul lui Lobanov, plecat din acest sezon la Tirgovste).

Chiar daca Nanescu a jucat putin din cauza unei stari gripale, gazdele au avut destule alte solutii sa-si impuna punctul de vedere in fata unui adversar care anul trecut invingea la Polivalenta. "Chiar daca sub panouri am avut probleme cu Doros, i-am fugarit in rest si ne-a iesit. Este important pentru noi ca am invins clar un adversar puternic, chiar din debutul sezonului.", a spus antrenorul iesean.

Pentru Poli Millenium Center au evoluat: Hurjui (14, 4×3), Nanescu (2), Moldoveanu (18), Huludet (13, 3×3), Fl. Moscalu (14) apoi Amarghioalei (20), Calinescu (7, 1×3) si Botez (4).

Simbata iesenii joaca un nou derby, la Galati, cu CSU.

Comentarii