Taiati la bani

vineri, 02 noiembrie 2007, 22:11
2 MIN
 Taiati la bani

Esecul lamentabil suferit joi de handbalistii de la Politehnica Iasi s-a lasat doar cu penalizari la salariile jucatorilor, considerati principali vinovati de infringerea rusinoasa cu CSM Focsani.

"Au conditii foarte bune pentru acest nivel dar n-au caracter. Nu vad la ei dorinta sa joace, sa progreseze, sa creasca in valoare. Nu vor sa inteleaga ca un Dediu, Chike sau Mironescu au venit necunoscuti la Iasi si acum joaca la echipe de top din tara. Vor fi penalizati intre 10 si 30 de procente, bani pe care ii pot recupera cind vor fi locul intii.", a spus antrenorul Costel Schender despre decizia luata.

Desi tehnicianul a propus in discutia purtata ieri cu conducerea clubului chiar despartirea de unii handbalisti (vizati fiind tocmai achizitiile Victor Draghici si Caius Szebin), decizia a fost aminata. "Vom analiza tot ce se intimpla la echipa. Asteptam si meciul de duminica si apoi vom decide.", ne-a declarat directorul CS Politehnica, Leonida Antohi, nemultumit de ce a vazut in partida de joi.

In lupta pentru prima pozitie din serie care ofera calificarea la barajul de promovare, echipa ieseana n-a iesit din cursa atita vreme cit nu s-a scurs decit un sfert din acest campionat. Insa, la fel de bine, studentii au sanse sa recupereze terenul pierdut daca merg "ceas" in continuare.

Concret, la cum au decurs lucrurile pina acum Politehnica va trebui sa cistige tot, inclusiv sa-si bata principalul contracandidat (CSU Galati) de fiecare data in urmatoarele confruntari directe ori va trebui sa astepte ca galatenii sa faca vreo minune de genul celei facute joi de ieseni.

Miine, la ora 11.00, la sala LPS, handbalistii joaca pentru a doua oara in acest sezon cu LPS Piatra Neamt, formatie de care au dispus la limita (34-33) in partida disputata in urma cu mai bine de o luna.

Comentarii