Taierea motului

luni, 07 iulie 2008, 20:56
1 MIN
 Taierea motului

La Baza Sportiva CFR Iasi amenajarile pentru turneul international de tenis Tiriac Trophy se apropie de final si organizatorii au stabilit deja programul. Dupa ce joi de la ora 18.00 va fi facuta inaugurarea arenei care a ajuns dupa renovari la patru suprafete de joc, manifestarea este urmata de citeva partide demonstrative.

De vineri se intra insa in focurile competitiei. De la ora 10.00 pina la 18.00 se joaca partide din precalificari apoi seara la ora 18.30 este programata sedinta tehnica pentru stabilirea tabloului din calificari. Pentru aceasta faza a turneului F12 din Circuitul International al Romaniei organizatorii au programat meciuri trei zile consecutiv, de simbata si pina luni, intre orele 10.00 – 18.00.

Luni 14 iulie, la ora 18.30, se va organiza sedinta tehnica pentru tragerea la sorti atit pe tabloul principal de simplu cit si pe cel de dublu iar meciurile se vor desfasura incepind de a doua zi, de la ora 9.00.

Conform programarilor, simbata 18 iulie se vor desfasura semifinalele la simplu si finala la dublu (de la ora 11.00) iar finala la simplu va avea loc duminica de la ora 11.00.

Desfasurat in premiera la Baza CFR si pentru al saselea an consecutiv la Iasi, turneul Tiriac Trophy va aduce la start tineri tenismeni din toata lumea dar si citeva nume destul de importante in tenisul romanesc. Printre cei care si-au anuntat deja prezenta se regasesc finalistii de anul trecut, Andrei Mlendea si ieseanul Bogdan Leonte, dar si doi dintre tenismenii abonati frecvent la cistigarea turneelor, Victor Ionita si Gabriel Moraru.

Comentarii