Tinara speranta Dobrea

joi, 02 august 2001, 23:00
2 MIN
 Tinara speranta Dobrea

Desi a revenit din cantonament miercuri seara, fotbalistii de la Poli Unirea nu au avut parte de scurta perioada de repaus sau de pregatire lejera care se acorda de obicei dupa stagiile centralizate. Astfel, ieri dupa amiaza, iesenii au disputat un meci amical pe stadionul "Emil Alexandrescu" contra puternicei formatii romascane Laminorul. Oaspetii s-au impus cu 1-0 prin golul marcat in minutul 53 de Gheorghiu, care a profitat de o iesire neinspirata a lui Cimpeanu in urma unei lovituri de colt si a inscris cu capul.
In jocul gazdelor s-a resimtit oboseala acumulata, viteza de joc fiind destul de scazuta "bateriile" jucatorilor descaricndu-se si mai mult cu trecerea timpului. Mai trist este ca deocamdata, dintre tineri intrati pe parcurs nici unul nu a rupt gura tirgului, lasind impresia ca greul va cadea in acest sezon dificil tot pe umerii fotbalistilor experimentati. Usoarele accidentari ale lui Brighiu, Manole sau Cotan au limitat posibilitatile de revigorare a jocului echipei iar citeva ratari copilaresti (Murgu, campion!) au sporit regretul ca, macar pentru palmares, s-a ratat prilejul bifarii unei victorii in fata unei divizionare B. De la Poli cel mai activ jucator a fost Dobrea, ruperile sale de ritm provocind citeva faze spectaculoase si periculoase in acelasi timp. In ceea ce-i priveste pe "tevari", dupa "divortul" cu strigaturi de patronul israelian Nati Meir, s-a revenit la formula veche, atit la nivelul lotului de jucatori cit si al conducerii.
Au jucat ieri in Copou: Poli – Cimpeanu – Gheban, A. Ilie, Petrache, D. Munteanu – Bozianu, Medeleanu, Dragoi, Tiron – Murgu, Dobrea, apoi Andrusi, C. Ilie, Boghean, Cristea, Cabalau, Grigore. Laminorul – Garagata – Beceru, Ghinea, Ghidarcia, Cozma, Susanu, Mitruc, Andries, Zaharia, Tapu, Cimpanu apoi Coserariu, Dinu, Pana, Gheorghiu, Barbinta, Zamfirescu, Filip, Marin.
Jumatatea "unirista" a gruparii din Copou va juca duminica in Cupa Romaniei, la Negresti, cu Unirea iar saptamina viitoare sint mari sanse ca Poli Unirea sa joace doua partide de verificare, ambele in deplasare: miercuri, la Piatra Neamt, cu Ceahlaul II si simbata la Bacau cu Aerostar. (Ovidiu MINEA)

Comentarii