Tip Top Minitop la Sala Polivalenta

sâmbătă, 05 februarie 2000, 00:00
1 MIN
 Tip Top Minitop la Sala Polivalenta

Ieri dimineata au debutat la Sala Polivalenta intrecerile Cupei Sperantelor – Memorialul Gheorghe Ola la minifotbal pentru categoria de virsta a copiilor nascuti in 1988. Cele 8 echipe calificate in ultimul act al competitiei au fost impartite in doua grupe: Universitatea Craiova, FC Brasov, Energetica Mecanica Bistrita si FCM Poli Iasi (grupa A); Corvinul Hunedoara, FC Arges, LPS Buzau si Farul Constanta (grupa B). Partidele din grupe au inceput ieri si se vor incheia astazi la prinz, primele doua echipe din fiecare grupa urmind a disputa, in crucis, semifinalele astazi, incepind cu ora 18.00. Miine dimineata, la ora 10,00 este programata finala mica, iar o ora mai tirziu finala mare.
In acest act spera sa ajunga si Poli, copiii pregatiti de Nicu Ursache, invingind dupa un meci dramatic pe bistriteni cu 2-1 si, apoi, cu 4-1 echipa FC Brasov, calificindu-se in semifinala. Iata si celelalte rezultate inregistrate in reuniunea de ieri dimineata: Universitatea Craiova – FC Brasov 2-5; Corvinul – FC Arges 1-1; LPS Buzau – Farul 1-5.
Partidele de astazi, conduse de arbitrii divizionari B Robert Ghioane (Bacau) si Bogdan Zamfirescu (Botosani), incep la ora 8,30, Poli urmind sa joace ultimul meci al grupei cu Universitatea Craiova de la ora 10,10.
Vesti bune au fost primite ieri dimineata si de la cealalta grupa de copii ieseni (nascuti in 1987) calificata la turneul final ce se disputa la Resita, Poli onorindu-si blazonul de campioana cucerit anul trecut, in primul meci cistigind cu 5-1 in fata lui FC Arges. (Ovidiu MINEA)

Comentarii