Un’te duci tu, Mutule?

miercuri, 16 iulie 2003, 23:00
2 MIN
 Un’te duci tu, Mutule?

Atacantul roman al echipei italiene AC Parma, Adrian Mutu, este dorit de formatia franceza Olympique Lyon, a anuntat site-ul „calciomercato.com”, citind cotidianul „Le Progres”. Consultantul pe probleme de transferuri al campioanei Frantei, fostul international Bernard Lacombe, a confirmat interesul pentru atacantul roman. „Mutu este un jucator foarte bun si are avantajul tineretii. Are o mare abilitate in a manevra balonul. Este extrem de abil „,. a declarat Lacombe. Conducatorii clubului lyonez sint in cautarea unui atacant dupa ce l-au vindut pe brazilianul Sonny Anderson la Villarreal si au ratat transferul spaniolului Fernando Morientes, de la Real Madrid, si al suedezului Zlatan Ibrahimovici, de la Ajax Amsterdam.
Pe site-ul amintit, se pomeneste de un interviu acordat postului „Radio Radio” de catre antrenorul echipei Lazio, Roberto Mancini. Dupa ce a spus ca Jaap Stam nu este transferabil, ca si sirbul Dejan Stankovic si ca nu stie care va fi soarta lui Enrico Chiesa si Claudio Lopez, „Mancio” a ajuns si la subiectul Mutu: . „Ne intereseaza, fara dubii, dar costa mult. Actualmente, Mutu este departe de noi, dar nimeni nu poate sti ce se va intimpla in urmatoarele doua saptamini. Ca sa ai in echipa un jucator de douazeci de goluri pe sezon, ai doua posibilitati: fie sa mizezi pe un necunoscut, sau sa dai o groaza de bani”. , a comentat fostul international italian.
Pina acum, Mutu spunea ca nu se desparte de Parma, iar agentul sau, Giovanni Becali, a sustinut sus si tare ca „briliantul” nu se desparte de orasul violetelor. Dar, oamenii se mai schimba: nu spunea, oare, lunea trecuta, acelasi Becali ca un alt roman, Cristi Chivu, ramine la Ajax, iar a doua zi era transferat la Roma? Acum, Mutu este dorit si de Chelsea multimiliardarului Roman Abramovici, care zice-se ca pregateste o oferta completa. Ieri, Andrea Pretti, reprezentantul lui Becali in Italia, a spus ca a vorbit cu Mutu caruia ii suride oferta londoneza. „El ar dori sa joace la Chelsea si asteptam o oferta”, a spus Pretti, care a mai precizat ca asteapta doar ce se intimpla la Bucuresti in legatura cu investigatiile Politiei vizavi de problemele conjugale ale internationalului roman.
Alte cluburi care si-au manifestat interesul fata de Mutu sint Juventus, AC Milan, Barcelona si Bayern M?nchen. (GIN)

Comentarii