Vulturii hapsini dau tircoale la Poli

miercuri, 29 septembrie 1999, 23:00
2 MIN
 Vulturii hapsini dau tircoale la Poli

Criza totala in care se afla FCM Poli Iasi se reflecta si la nivelul conducerii, acolo unde se pare ca nu stie stinga ce face dreapta. Decizii care se bat cap in cap luate de diferite persoane, declaratii contradictorii ale membrilor conducerii clubului, incalcari ale Regulamentului de Ordine Interioara chiar de catre conducere, incercari de erijare a fiecaruia in conducator de talie europeana fara de care clubul nu poate merge, cam acesta este peisajul la virful lui FCM Poli. Ultima mostra fata de priceperea conducerii este aflarea vestii ca grila lui Alin Poenaru este de 50 de milioane de lei desi clubul iesean primise asigurari ca jucatorul se va putea transfera gratis la Poli. In plus, astazi Poli va trata cu Apemin Borsec posibilitatea transferurilor unuia dintre jucatorii pusi pe lista de transferari, Dobrea, Petrache sau Dragoi desi divizionara C nu a adus nici acum macar apa minerala datorata ca urmare a achizitionarii lui Tiron!
Desi nerecunoscute, poate si acestea sint motivele pentru care Mihai Alexa a declarat ieri: "Imi pare rau ca-i dezamagesc pe cei care au avut incredere ca pot pune corabia pe picioare insa, la expirarea termenului de gindire pe care l-am stabilit cu domnul Olteanu, am ajuns la aceeasi concluzie: nu pot sa mai continui sa fiu presedintele lui Poli, desi acceptasem fara sa fiu platit sa conduc clubul. O multime de factori ma fac sa iau aceasta decizie, care este irevocabila. Daca va fi nevoie de mine voi ramine in continuare in Consiliul de Administratie si voi ajuta clubul de fotbal".
Alexa a refuzat sa comenteze daca hotarirea sa are legatura cu tentativele de imxtiune in treburile clubului a politicului, surse autorizate dind ca sigure presiunile aparute din partea Consiliului Judetean ca la virful clubului sa apara Dumitru Paraschiv si consilierul judetean Adrian Girlea (deja membru in CA al FCM Poli), iar pe banca tehnica, Corneliu Costachescu, actualul antrenor al lui Fortus. (Ovidiu MINEA)

Comentarii