Week-end plin in Divizia C

vineri, 06 octombrie 2000, 23:00
2 MIN
 Week-end plin in Divizia C

Aventurile echipelor iesene de divzia C continua cu runda numarul 8 care are programat ca prolog meciul de astazi, de pe Tineretului, dintre Telecom si Energia Feldioara. Partida a fost decalata la cererea gazdelor, oaspetii si FRF fiind de acord cu solicitarea iesenilor. Asadar, la concurenta cu meciul din Copou, "telefonistii" (locul 13 cu 6 puncte si -3 la adevar) vor incerca sa bifeze a doua victorie in campionat si sa reuseasca indepartarea de zona minata a clasamentului, adversarul fiind, la prima vedere, destul de facil. Ca si Telecom, Energia Feldioara (locul 6, 10 puncte, -2 la adevar) a obtinut dreptul de a juca in C in urma unei cumparari a locului din esalonul trei, oaspetii de astazi profitind de problemele de la Unirea Cristuru Secuiesc. Oricum, pina la foarte probabila intarire a lotului de saptamina viitoare, cu doi jucatori de la Falticeni si Dorohoi, antrenorul iesean Dan Cananau nu se gindeste decit sa exploateze la maximum punctele puse astazi in joc.
Duminica, pe Nena, va avea loc un nou derby local, orgoliile puse in joc depasind cu mult miza punctelor puse in joc. FC Unirea 2000 (locul 11, 8 puncte, -1 la adevar) porneste ca mare favorita in aceasta disputa, evolutiile de pina acum ale elevilor lui Adi Kereszy aducind mult optimism conducatorilor acestei grupari. Asadar, misiune aproape imposibila pentru Dorinel Toiu la redebutul pe banca ceferista, cea mai necajita dintre echipele iesene de C (locul 14, 4 puncte, -8 la adevar) anuntind insa ca se va agata de orice sansa.
Celelalte meciuri ale etapei a 8-a (Rulmentul Birlad – CFR Pascani, Ceahlaul II Piatra Neamt – Budvar Odorheiul Secuiesc, Petrolul Moinesti – Pro-Mobila Crucea, Sportul Municipal Vaslui – Foresta II Falticeni, Silvex Tirgu Neamt – FCM Dorohoi) se vor disputa miine, de la ora 11.00. (Ovidiu MINEA)

Comentarii