Centrul de Studii Europene lansează un curs de manageri de proiecte

miercuri, 18 ianuarie 2017, 02:51
1 MIN
 Centrul de Studii Europene lansează un curs de manageri de proiecte

Centrul de Studii Europene din Iaşi, structură componentă a Universităţii „Ale­xandru Ioan Cuza“, lansează un curs de manager de proiecte la care se pot înscrie toţi cei care au finalizat cursurile de licenţă şi au, prin urmare, studii superioare. 

Obicetivul general al proiectului îl reprezintă, conform celor de la CSE, dobândirea cunoştinţelor şi tehnicilor necesare pentru managementul de pro­iecte, precum şi a unei experienţe practice în utilizarea tehnicilor de management al proiectelor. Totodată, cei de la CSE spun că programul le va oferi cursanţilor un bagaj de cunoştinţe teoretice care să „permită abordarea, rezolvarea şi interpretarea unor probleme specifice managementului proiectelor, dar şi folosirea managementului proiectelor ca instrument de planificare, coordonare, rea­lizare şi control al activităţilor complexe din proiectele industriale, comerciale, sociale şi politice moderne“.

Diplomele care vor fi eliberate absolvenţilor sunt emise de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei. Conform unui orar provizoriu, orele vor avea loc începând cu 14 februarie, în fiecare zi până pe 19, apoi iar pe 22 şi apoi pe 2 martie. Evaluarea finală va consta în două probe, un test scris, grilă, care va avea o pondere de 50% din nota finală, şi o probă practică, prezentarea unui proiect, care va reprezenta diferenţa de notă. Examenul final este programat pentru 10 martie.

Comentarii