GALERIE FOTO: ADIO, Tiberiu Brăilean! Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum UPDATE

miercuri, 11 martie 2015, 13:48
2 MIN

Sute de oameni s-au adunat pentru a-şi lua adio de la profesorul universitar Tiberiu Brăilean. Slujba de înmormântare a început la ora 11:00 la biserica din cimitirul „Sf. Petru şi Pavel”.

GALERIE FOTO

Profesori de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", printre care rectorul Vasile Işan, fostul decan de la Facultatea de Geografie, Constantin Rusu, profesorul de la Facultatea de Istorie, Gheorghe Iacob, dar şi foşti directori de instituţii publice (Constantin Simirad) au participat la funeralii.

Profesorul Tiberiu Brăilean a murit du­minică, 8 martie, după ce vineri, în urmă cu patru zile, ajunsese la urgenţe, în garda asigurată de Spitalul „Dr. C.I. Parhon“. Conform familiei, profesorul se simţea rău, – prezenta probleme se­rioa­se de respiraţie -, dar, cu toate acestea, de la ora 01.46 până la ora 6 i s-au făcut doar analize, abia într-un final fi­ind consultat de un medic cardiolog.

CITIŢI ŞI:

Astăzi aflăm oficial dacă profesorul Tiberiu Brăilean a fost lăsat să moară cu zile

DSP a anunţat că intenţionează să extindă cercetarea şi la nivelul celorlalte spitale, pentru a se asigura că pacientul critic este transferat în cel mai scurt timp posibil către clinica de specialitate în care poate fi salvat.

 

Cine face de gardă la Parhon de se moare cu zile? Anchetă după cazul Tiberiu Brăilean

Cazul decesului profesorului universitar Tiberiu Brăilean devine pe zi ce trece tot mai revoltător, ridicând serioase semne de întrebare la adresa modului în care a fost tratat pacientul.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii