Extindere in sens invers fata de trendul general

O companie de IT şi Outsourcing din Bacău atacă piața ieșeană

vineri, 03 iunie 2016, 10:14
2 MIN
 O companie de IT şi Outsourcing din Bacău atacă piața ieșeană

O companie de IT şi Outsourcing din Bacău, fondată şi condusă de un antreprenor belgian, se extinde puternic pe piaţa ieşeană. ISSCO, companie ce numără în momentul de faţă 24 de angajaţi şi cu afaceri de 500.000 euro în 2015, a închiriat 350 de metri pătraţi în clădirea de birouri ARIA Office Center, situată pe Şoseaua Naţională nr. 37.  

„Este o mişcare curajoasă din partea ISSCO, contra curentului actual de migrare a unor servicii dinspre oraşele secundare de succes spre oraşele terţiare. ISSCO îşi consolidează imaginea de jucător important în Iaşi şi Bacău, fiind o companie implicată activ în sprijinirea comunităţilor din care îşi recrutează specialiştii IT”, spune Dan Zaharia, senior leasing consultant la EXTIND. La Iaşi, compania ISSCO va angaja pentru început 50 de IT-işti şi ţinteşte realizarea unei cifre de afaceri pentru acest an de patru ori mai mari faţă de cea din 2015. „Estimăm ca la sfârşitul anului 2016 cifra de afaceri să se ridice la 2 milioane de euro, luând în calcul proiectele pe care le vom pune în aplicare împreună cu echipa de dezvoltatori care ni se va alătura din Iaşi.

Proiectele pe care le vom demara aici implică efortul susţinut al unei echipe de 50 de oameni, cifră la care ne dorim să ajungem pânâ la sfârşitul acestui an, extindere pe care o vom continua şi în Bacău, însumând în final un număr de peste 100 de angajaţi”, a precizat conducerea ISSCO.

CEO al companiei ISSCO, Nick Vercruyssen, se bucură de notorietate pe piaţa de nearshoring, dublată de o activitate profilică pe piaţa românească de dezvoltare software la comandă, web, aplicaţii mobile şi soluţii de monitorizarea prin GPS pentru vehicule. Vercruyssen deţine un masterat în informatică, obţinut la Universitatea din Gent (Belgia), şi are o experienţă de peste 10 ani în Project & Team Management.

Compania băcăuană este condusă şi de John Maxwell, membru în clusterul IT ADI Euronet şi în Consiliul de administraţie al Fundaţiei Comunitare Bacău. „Anii de experienţă acumulată în diferite companii internaţionale de IT mi-au oferit privilegiul de a lucra cu specialişti în domeniu, de diverse naţionalităţi. Ocupând funcţii de Project Manager, Sales Manager, R&D Manager, dar şi Scrum Master, am radiografiat echipe în cele mai launtrice resorturi ale sale, învâţând cum trebuie coordonate şi stimulate, totul stând sub semnul provocării atât din punct de vedere funcţional, tehnic, cât şi comercial. 

Nu există talent înnăscut, succesul într-o meserie nu e ceva cu care te naşti, este ceva ce dobândeşti prin muncă, oferind echipei toate instrumentele necesare creşterii, dezvoltării şi performanţei prin perseverenţa şi potenţarea rezultatelor”, a declarat Nick Vercruyssen.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii