O țară întreagă îl aplaudă pe Părintele Damaschin. Va primi mulțumiri și la Deva

sâmbătă, 25 august 2018, 09:40
2 MIN
 O țară întreagă îl aplaudă pe Părintele Damaschin. Va primi mulțumiri și la Deva

Pentru exemplul său de dăruire, pentru modul în care a ales să fie alături de sufletele greu încercate, părintele Dan Damaschin din Iași va fi premiat astăzi la Deva în Piața Victoriei.

"Aveți ocazia să-l priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi, oficial, printr-o diplomă, un buchet de flori, o strângere de mână și semnătura recunoștinței voastre", precizează organizatorii proiectului "Premianții fără premii" pe Facebook.

"Chiar dacă nu voi putea înțelege niciodată de ce sunt văzut ca o persoană ce ar săvârși niște fapte "extraordinare" (când eu nu fac altceva decât sa-mi împlinesc datoria de om, de creștin și de preot), nu pot să nu apreciez misiunea domnului Dan Terteci și efortul domniei sale de a ne împărtăși de darul iubirii semenilor și de frumusețea lumii de Domnul hărăzite", a scris preotul pe Facebook.

Dan Damaschin este preot la maternitatea Cuza Vodă din Iași, are 43 de ani și este tată a patru copii. An de an, datorită lui, aproape 3.000 de copii din zonele sărace ale județului Iași merg la școală. Anul acesta a dus în tabără la mare 180 de copii.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii