Primul zbor al companiei Wizz Air de la Iaşi către Berlin a fost inaugurat oficial

luni, 27 martie 2023, 15:42
2 MIN
 Primul zbor al companiei Wizz Air de la Iaşi către Berlin a fost inaugurat oficial

Wizz Air a inaugurat astăzi noua rută de la Iaşi către capitala Germaniei.

“Începând de astăzi, capitala Germaniei se apropie mai mult ca niciodată de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Berlinul vă va surprinde cu numeroasele sale galerii de artă, scena animată a artei stradale şi start-up-urile contribuind la imaginea oraşului. Berlinul este un oraş care nu doarme, cu o viaţă de noapte animată şi o istorie bogată. Spaţiile în aer liber sunt minunate, iar oraşul este numai bun de explorat. Este extrem de accesibil pe jos, perfect pentru a face o plimbare într-o zi însorită! Arta stradală şi graffitiul fac orice vizită puţin mai colorată şi mai creativă. De la vestigiile renumite ale Zidului Berlinului până la catedrale, statui şi memoriale remarcabile, sunt multe la care să te gândeşti şi pe care să le descoperi în timp ce te plimbi pe străzile oraşului. Cu această nouă destinaţie, Wizz Air zboară de pe Aeroportul Iaşi în 14 ţări, extinzându-şi conexiunea către 25 de destinaţii şi rute operate”, se arată într-un comunicat de preasă al companiei.

„Suntem încântaţi să inaugurăm o nouă rută care leagă pasagerii între România şi Germania. Cu o istorie fascinantă şi o arhitectură incredibilă, ţara oferă ceva pentru fiecare tip de călător. Aceste rute reflectă angajamentul nostru de a oferi clienţilor noştri din România o conectivitate îmbunătăţită, tarife accesibile şi mai multe opţiuni de zbor. Vom continua să inovăm şi să ducem mai departe tradiţia zborurilor low-cost, sustenabile, în beneficiul pasagerilor români, şi sperăm să ne vedem în curând pe zborurile noastre Wizz Air”, a spus şi Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager.

La rândul său, Romeo Vatră, Directorul General al R.A. Aeroportul Iaşi, a declarat: „Suntem încântaţi să anunţăm lansarea noilor zboruri Wizz Air fără escală, de la Iaşi la Berlin, destinaţie mult aşteptată de pasagerii noştri. De astăzi, oraşul Iaşi este conectat cu capitala Germaniei, cea mai dezvoltată economie din Europa şi un centru major pentru cultură şi educaţie, iar din acest punct de vedere, noua rută nu poate decât să ne aducă beneficii. Despre permanentizarea rutei Iaşi – Berlin am purtat discuţii încă de anul trecut şi mă bucur că azi avem aceste rezultate. Din Iaşi în Germania sunt curse spre Dortmund şi Memmingen, dar Berlinul face parte din strategia noastră de dezvoltare. Portofoliul de rute al IASI Airport numără, în prezent, 21 de destinaţii internaţionale deservite de compania Wizz Air”.

Comentarii