REVOLTĂ a internauților după un accident cu mașina Poliției: Avea sau nu girofar?

marți, 31 mai 2016, 01:58
2 MIN
 REVOLTĂ a internauților după un accident cu mașina Poliției: Avea sau nu girofar?

Șoferul care a intrat în Loganul IPJ a recunoscut că a văzut maşina prea târziu. Pe reţelele sociale sunt însă şoferi care spun că ar fi vorba de o muşamalizare.

Un accident în care a fost implicat un Logan MCV aparţinând Poliţiei Rutiere a suscitat comentarii diverse pe Internet, pe site-urile dedicate şoferilor. În jurul orei 11, pe strada Anastasie Panu a avut loc o coli­ziune între un Logan MCV şi o dubiţă aparţinând firmei Body Line, acestea ciocnindu-se în faţa Halei Centrale, în intersecţia semaforizată a străzilor A. Panu cu Sf. Lazăr.

Dubiţa era condusă dinspre Hotel Moldova către Hotel Eu­ropa, pe banda a treia, cea cu linie de tram­vai, iar maşina poliţiştilor, care venea de pe Sfântul Lazăr, a virat stânga pe A. Panu, spre Mol­dova. În acel moment, cele două autoturisme s-au izbit puternic.

În autoturismul poliţiei erau trei persoane, respectiv şofe­rul, un criminalist şi o poliţistă, aceasta din urmă aflându-se în dreapta şoferului. Poliţista a fost lovită la cap, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, spre seară fiind externată. Reprezentanţii Poliţiei au precizat că MCV-ul se afla în misiune, îndreptându-se către Palat.

„Poliţiştii se îndreptau către un accident produs în faţă la Moldova Mall şi aveau în func­ţiune semnalele acustice şi luminoase. În urma accidentului, autospeciala Poliţiei a fost avariată, iar un pasager din interior a fost transportat la spital cu leziuni“, a precizat Anca Vîjiac, din ca­drul Poliţiei ieşene.

Mai mulţi martori spun însă, pe reţelele sociale, că maşina poliţiei nu ar fi avut girofarul în funcţiu­ne, şi nici semnalele acustice, când a intrat în intersecţie.

„Au pus semnalele acustice în momentul în care a avut loc accidentul. Chiar în acel moment, în care s-a produs pocnitura“, a spus un martor.

Deşi incidentul pare a fi unul destul de clar, şoferul dubiţei declarând deja că a văzut târziu maşina Poliţiei, pe reţelele sociale s-a creat un curent de sprijin pentru şoferul considerat vinovat de Poliţie, în sensul îndemnării martorilor la oferirea sprijinului pentru acesta, prin declaraţii.

Un alt accident a avut loc în jurul orei 13, pe strada Păcurari, în faţa Pizza Smile, unde o Skoda a lovit un vehicul SMURD Mercedes Sprinter.

„Şoferul Skodei, în vârstă de 44 de ani, a lovit autovehicolul Mercedes datorită vitezei. Nu au fost înregistrate victime“, au adăugat reprezentanţii Poliţiei.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii