Uniforme de 600 lei la RATP. Le vor purta șoferii, vatmanii și controlorii

joi, 25 februarie 2016, 03:00
2 MIN
 Uniforme de 600 lei la RATP. Le vor purta șoferii, vatmanii și controlorii

RATP va cheltui aproape 300.000 lei pentru achiziţionarea de uniforme pentru o parte dintre angajaţii regiei. În total, RATP va cumpăra 483 de uniforme, la un preţ mediu de 600 lei/bucata. Hainele de serviciu vor fi pentru conducători auto, vatmani şi controlori de bilete.

„Măsurile pentru fiecare produs/persoană vor fi stabilite de către ofertant în urma măsurătorilor efectuate direct de către acesta. RATP Iaşi nu îşi asumă răspunderea pentru produsele care nu corespund“, se arată în caietul de sarcini publicat ieri în Sistemul Electronic pentru Achiziţii Publice (SEAP).

Conform documentaţiei, uniforma va conţine sacou, vestă, cămaşă, cravată/eşarfă, pantaloni/fustă şi o şapcă. Modelul a fost ales în urma unei consultări publice organizate de Primărie pe reţeaua de socializare Facebook. Materialele de bază pentru acestea trebuie să fie lână, poliester sau bumbac (cămăşi).

„RATP îşi rezervă dreptul de a efectua verificări privind calitatea materiilor prime şi auxiliarelor folosite, soli­citând furnizorului să efectueze determinări ale valorilor parametrilor tehnici la un laborator de specialitate acre­ditat în acest sens“, se mai precizează în caietul de sarcini.

Potrivit sursei citate, uniformele vor fi livrate regiei de transport în maximum un an de la semnarea contractului. Procedura de licitaţie va avea loc pe 18 martie, aceasta fiind şi data limită la care companiile interesate pot depune oferte financiare. Valoarea totală a achiziţiei a fost estimată de municipalitate la 289.800 lei, fără TVA.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii