3 dosare penale pentru droguri pe numele tânărului care a ucis la 2 Mai

miercuri, 23 august 2023, 21:08
2 MIN
 3 dosare penale pentru droguri pe numele tânărului care a ucis la 2 Mai

Tânărul care a ucis la 2 Mai, cu maşina, alţi doi tineri apare în trei dosare penale pentru deţinere de droguri. Unul dintre dosare i-a fost deschis chiar în noaptea accidentului, când poliţiştii au găsit în autoturism o ţigară şi mai multe pastile. Primul dosar este încă din 2017, arată DIICOT.

„Pe rolul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa a fost înregistrată la data de 19.08.2023 o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la fapta de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2002.

Această etapă nu semnifică formularea unor acuzaţii împotriva unei/unor persoane, ci instituie cadrul procesual necesar strângerii probelor pentru stabilirea corectă şi completă a stării de fapt care să permită adoptarea în cauză a unei soluţii legale şi temeinice”, arată DIICOT într-un comunicat de presă.

Presa a relatat deja că Vlad Pascu a fost oprit de două ori înainte de producerea accidentului, iar a doua oară a fost dus chiar şi la secţia de Poliţie.

Poliţiştii au primit un apel la 112, la miezul nopţii, prin care un bărbat reclama că o maşină turează motorul foarte tare, iar şoferul conduce agresiv. A fost trimis un echipaj de poliţie. P

Poliţiştii i-au văzut maşina tânărului, l-au tras pe dreapta, l-au testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. Au găsit o ţigară despre care se suspectează că ar fi conţinut canabis şi pastile care acum sunt verificate pentru a se stabili dacă sunt stupefiante. Tânărul a fost dus la poliţie, a fost deschis dosar penal pentru deţinere de droguri. La 4.30 a ieşit din secţie. După încă oră, a provocat accidentul.

Vezi mai multe detalii pe presshub.ro

 

 

Comentarii