Un caz neclar pe mâna medicilor de la urgenţe

A mers singură la spital după trei zile de la accident. N-a vrut ca șoferul să aibă probleme

joi, 05 iulie 2018, 01:56
1 MIN
 A mers singură la spital după trei zile de la accident. N-a vrut ca șoferul să aibă probleme

O femeie de 53 de ani din Iaşi a ajuns ieri la spital cu mai multe traumatisme, la trei zile după ce a fost implicată într-un accident rutier.

Ie­şeanca se afla pe bancheta din spate, în partea stânga a maşinii, când a avut loc coliziunea, astfel că s-a ales cu un traumatism la nivelul capului şi o contuzie la nivelul coloanei şi a zonei dorsale. Aceasta s-a prezentat la Uni­tatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi după aproximativ 72 de ore, medicii presupunând că femeia ar fi vrut astfel să-l protejeze pe şofer de dosar penal pentru vătămare corporală.

„Pacienta de 53 de ani, victimă a unui accident rutier, a ajuns în UPU pentru că a fost implicată într-un accident rutier. În urma obser­va­ţiilor, s-a constatat că aceasta pre­zintă un traumatism cranio-cerebral fără pierdere a cunoştinţei şi o contuzie cervicală şi dorsală“, a men­ţionat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Femeia a fost transferată la Spitalul de Neu­rochirurgie pentru a primi îngrijire de specialitate. A fost sesizată şi Poliţia.

Comentarii