Anett Kontaveit nu se opreşte

joi, 18 noiembrie 2021, 02:43
2 MIN
 Anett Kontaveit nu se opreşte

 

Estona a învins-o şi pe Maria Sakkari şi o aşteaptă pe Muguruza în finala Turneului Campionilor. La Torino, s-a retras şi Tsitsipas, deoarece îl doare în cot

* Estona Anett Kontaveit (8 WTA) şi spaniola Garbiñe Muguruza (5 WTA) vor disputa finala Turneului Campioanelor de la Guadalajara. Kontaveit a trecut, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, de Maria Sakkari din Grecia (6), după un meci de două ore şi două minute. La rândul ei, Muguruza a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-3, pe compatrioata ei, Paula Badosa (10) după o oră şi 25 de minute. Atât Kontaveit, cât şi Muguruza sunt prima dată în ultimul act al Turneului Campioanelor. Kontaveit poate câştiga al treilea trofeu consecutiv, dar cel mai important din carieră, după ce s-a impus la Kremlin Cup şi Transylvania Open.

* Italianul Jannik Sinner (11 ATP) l-a învins cu scorul de 6-2, 6-2, pe polonezul Hubert Hurkacz (9 ATP, după un meci de 82 de minute, din etapa a II-a a Grupei Roşii a Turneului Campionilor de la Torino. Sinner a aflat, ieri, că intră în competiţie, în locul compatriotului său Matteo Berrettini,care s-a accidentat în prima etapă. Jucătorul de rezervă poate accede în semifinale dacă îl va învinge în ultima etapă a grupei pe rusul Daniil Medvedev (2 ATP) iar germanul Alexander Zverev, locul 3 ATP, va fi întrecut de Hurkacz. După ce a profitat de abandonul lui Berrettini, în primul meci, Zverev a pierdut la mare luptă,scor 3-6, 7-6, 6-7, partida disputată în faţa lui Daniil Medvedev. Deţinătorul trofeului s-a calificat în semifinale după această a doua sa victorie la Turneul Campionilor din acest an, obţinută după două ore şi 36 de minute.

În Grupa Verde, liderul mondial Novak Djokovic nu a avut nevoie decât de oră şi 5 minute pentru a-şi adjudeca victoria, scor 6-3, 6-2 în faţa lui Andrei Rublev (5). Celălalt meci s-a jucat între norvegianul Casper Ruud (8) şi britanicul Cameron Norrie (12),care s-a retras din turneu, din cauza unei dureri la cotul drept.

 

Comentarii