Arestat pentru crimă. A recunoscut că-şi bătea iubita zilnic, dar spune că nu a omorât-o

sâmbătă, 20 aprilie 2019, 01:56
1 MIN
 Arestat pentru crimă. A recunoscut că-şi bătea iubita zilnic, dar spune că nu a omorât-o

Un bărbat de 52 de ani din municipiul Iaşi a fost arestat după o decizie definitivă a Curţii de Apel Iaşi, fiind suspect într-un dosar de omor.

Gabriel Ciobanu are 52 de ani şi a fost arestat deşi nu a recunoscut că a comis faptele. Individul ar fi comis faptele pe 9 februarie, la ora 20.30, tot el fiind cel care a sunat la 112 pentru a anunţa că iubita sa a murit. Victima avea 72 de ani şi locuia de mai multă vreme cu Gabriel Ciobanu.

„Numita C.E. era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, iar pe acest fond s-au înregistrat conflicte între cei doi concubini, multe dintre acestea degenerând în acte de agresiune fizică. Din analiza coroborată a probatoriului administrat în cauză a rezultat că, în ziua de 07.02.2019, inculpatul Ciobanu Gabriel i-a aplicat victimei C.E. mai multe lovituri cu obiecte contondente care au condus la moartea acesteia în ziua de 09.02.2019“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

La audieri, Ciobanu a negat comiterea infracţiunii pentru care este cercetat, însă a admis că obişnuia să o agreseze pe concubina sa, chiar zilnic, respectiv să îi aplice lovituri cu palmele peste faţă şi corp, ori să o împingă până cădea şi se lovea de diferite obiecte din locuinţă.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii