Comunicat de presă (P)

Autostrăzile nu pot rămâne un simplu obiectiv, ci o obligație pentru orice Guvern de bună credință!

luni, 07 octombrie 2019, 12:43
3 MIN

Iașul a fost gazda Adunării Regionale a Organizațiilor PNL din Nord-Estul României, un eveniment care a adunat reprezentați și simpatizanți liberali din județele Moldovei, dar care s-a bucurat și de prezența unui oaspete de seamă, Excelența Sa, Klaus Iohannis, președintele României!

În fața a peste 2.000 de oameni, președintele PNL Iași, deputatul Costel Alexe a ținut să puncteze faptul că județul Iași și Moldova au fost permanent umilite de către Guvernul PSD, alocările bugetare în toți acești ani fiind infime în comparație cu nevoiele și așteptările celor 5 milioane de moldoveni din județele noastre:

 ” Iașul, un oraș cu o imensă înemnătate istorică, cu un rol determinant în făurirea României Mari, a fost, ani la rând, umilit de Partidul Social Democrat!

Suntem cu câteva zile înainte de o nouă victorie a Partidului Național Liberal, moțiunea de cenzură, prin care sperăm să trimitem definitiv PSD acolo unde îi este locul, către lada de gunoi a istoriei!

Pentru Moldova, toți acești ani de guvernare PSD a însemnat degradare, depopulare și menținerea unui bazin electoral. Autostrăzile A7 și A8 nu pot rămâne un simplu obiectiv al PNL, ci o obligație pentru noi să reușim acest deziderat și să dăm importanță Moldovei și întregii țări!

Partidul Național Liberal, cu o adminitrație județeană și locală în toată țara, cu un guvern liberal și cu un președinte liberal la Cotroceni pot da șansa unei țări europene, unei țări normale iar singurul om care poate să facă asta este președintele României, Klaus Iohannis!

Partidul Național Liberal a fost în permanență un partener instituțional al Președintelui Klaus Iohannis: în Parlament, pe stradă, printre cetățeni, am denunțat regimul abuziv și am militat pentru o Românie pro europeană, o țară demnă printre partenerii săi externi, atractivă și stabilă pentru investitori și un motiv tentant pentru ca numeroasa noastră diasporă, plecată de prea mulți ani în pribegie să se întoarcă acasă!

Le mulțumesc deopotrivă primarilor, consilierilor locali și activistilor liberali care au dus mesajul nostru în comunitățile Iașului și tuturor ieșenilor pentru că au răspuns în număr mare apelului președintelui Klaus Iohannis de a clădi o Românie Normală și care au înțeles că doar prin implicare activă în viața comunității se pot schimba lucrurile în bine pentru Iași, pentru Moldova!

Românii au nevoie de un climat de stabilitate, de siguranță, de prosperitate, iar parcusul pro european, periclitat de Guvernarea PSD trebuie restabilit!

Este necesar ca România să intre într-o normalitate socială” a declarat deputatul Costel Alexe.

 

Comentarii