Baricade montate de un primar pe un drum modernizat. Nu vrea să-l strice TIR-urile

vineri, 29 aprilie 2022, 08:16
1 MIN
 Baricade montate de un primar pe un drum modernizat. Nu vrea să-l strice TIR-urile

Situație incredibilă în comuna Stăuceni, județul Botoșani, unde, revoltat că transportatorii nu mai respectă limitele de gabarit, primarul localității a montat pe un drum abia reabilitat două blocuri mari din beton, în încercarea de a bloca accesul camioanelor. Monstruozitatea, care seamănă mai mult cu o baricadă, a ar fi fost „amenajată” în urmă cu circa două luni, când cele două blocuri din beton au fost plasate pe cele două sensuri de mers.

Pentru atenționarea șoferilor, au fost instalate două indicatoare rutiere care avertizează asupra faptului că drumul se îngustează și că există restricție de viteză de 30 de kilometri pe oră. Doar că traficul prin zonă este strangulat, întrucât spațiul dintre cele două blocuri din beton permite accesul doar pentru o singură mașină.

Situația se înregistrează pe drumul comunal 31A, care face legătura între Stăuceni și satul Tocileni, drum care a fost reabilitat de administrația locală prin intermediul PNDL II și a costat aproape 1,2 milioane de euro (n.r. – 6,8 milioane de lei).

Recepția a fost semnată anul trecut și, după ce au început lucrările de modernizare la drumul național 29D Botoșani – Ștefănești, traficul auto pentru autoturisme și mașinile de până la 7,5 tone a fost deviat temporar pe acest drum.

Aflați amănunte de pe monitorulbt.ro.

Comentarii