Campionatul Naţional de Volei de Plajă va avea loc anul acesta la Aroneanu. Detalii despre loc şi participare

miercuri, 20 iulie 2022, 01:50
2 MIN
 Campionatul Naţional de Volei de Plajă va avea loc anul acesta la Aroneanu. Detalii despre loc şi participare

Campionatul Naţional de Volei pe Plajă BRIZO va avea loc în acest an în perioada 10 – 14 august 2022, la Baza Sportivă Brizo Iaşi, situată în Aroneanu, pe malul lacului. Intrarea va fi liberă la toate meciurile şi evenimentele asociate Campionatului. Organizatorii aşteaptă prezenţa unui număr cât mai mare a tuturor pasionaţilor şi fanilor acestui sport.

Campionatul Naţional de Volei pe Plajă Brizo 2022 va aduce împreună un număr de 16 echipe la feminin şi 16 la masculin, cu un număr de 64 de sportivi la nivel naţional şi internaţional. Sistemul competiţional va fi sub forma unui tablou de 16 echipe cu dublă eliminare, sumarizând un număr de 60 de meciuri.

„M-am simţit extraordinar să joc pe terenul de la Brizo! Organizarea şi condiţiile de joc au fost excelente, iar vremea a ţinut cu noi. Apreciez foarte mult efortul vostru, al organizatorilor şi aş dori să vă felicit pentru toata munca depusă! Datorită vouă am avut ocazia ca după mult timp, să simţim din nou pe teren atmosfera tribunelor pline. Vă mulţumesc pentru aceasta experienţă şi abia aştept următoarele ediţii!”, a declarat sportiva Ioana Oradean, locul 1 BRIZO Beach Volleyball Tournament 2021, Campioana naţională de anul trecut

Baza sportivă Brizo are o suprafaţă totală de peste 10.000, fiind cea mai modernă bază sportivă care oferă un mix de activităţi, sportiv – recreative, terenuri de volei pe nisip şi sporturi de apă, într-unul din cele mai frumoase locuri din România. Locaţia a contribuit la premiul de Destinaţia Anului 2022 la categoria „City Break în România” câştigat de oraşul Iaşi în luna iunie 2022.

Competiţia naţională de anul trecut a avut 24 de echipe participante, 12 masculin şi 12 feminin, şi a reunit la Iaşi 48 de sportivi, cei care sunt cotaţi ca fiind cei mai performanţi sportivi ai momentului în România.

Premiile au avut valoarea cumulată de peste 4500 euro. 42 de meciuri au umplut tribunele terenului de volei, iar finalele au fost televizate de TVR3 şi TVR Iaşi. Turneul este organizat de Asociaţia Club Sportiv RUDALI Iaşi în parteneriat cu Federaţia Română de Volei. 

Comentarii