Ce posturi sunt libere în instituţiile bugetare

miercuri, 20 decembrie 2017, 02:50
1 MIN
 Ce posturi sunt libere în instituţiile bugetare

Mai multe instituţii publice au lansat, în ultima săptămână, concursuri pentru recrutarea de personal. În mediul administrativ, cinci primării caută să angajeze: Iaşi (şef la Serviciul Legislaţie, Metodologie şi Avize Legalitate), Cristeşti (un expert asistent), Gropniţa (un şofer microbuz şcolar), Comarna (un muncitor calificat) şi Brăeşti (un consilier juridic asistent).

Un alt post disponibil în administraţie este la Căminul de Bătrâni „Sf. Constantin şi Elena“ (un asistent medical). În sistemul educaţional, şase posturi au fost scoase la concurs de către Universitatea de ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ (un administrator financiar, un secretariat, doi municitori, un electrician şi un lăcătuş), în timp ce Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ caută un electrician, iar Universitatea Naţională de Arte „George Enescu“, un secretar tipografie şi editură.

De asemenea, Muzeul Naţional al Literaturii Române vrea să angajeze trei persoane (două de muzeograf şi unul de supraveghetor muzeu), alte posturi disponibile fiind la Academia Română (un referent de specialitate şi un inspector) şi la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (un informatician). În sistemul de sănătate a fost lansat un singur concurs în ultima săptămână, respectiv de către Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon“. Unitatea spitalicească pune la dispoziţia celor interesaţi şapte posturi: trei de asistent medical, două de referent cu studii superioare, un registrator medical şi un îngrijitor.  Detalii complete despre fiecare job pot fi consultate pe portalul guvernamental de resort, ce poate fi accesat la adresa online posturi.gov.ro.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii