Cei mai bătrâni proxeneţi din Iaşi au 58 şi 66 de ani

Cei doi au ajuns în arest după ce s-au folosit de mai multe tinere.

sâmbătă, 13 noiembrie 2021, 02:50
1 MIN
 Cei mai bătrâni proxeneţi din Iaşi au 58 şi 66 de ani

Doi ieşeni au fost băgaţi în arest după ce au pus mai multe fete să practice prostituţia. Joi, poliţiştii au realizat mai multe percheziţii pentru a aduna dovezi împotriva celor doi bărbaţi. 

„La data de 11 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei Poliţie Rurală Miroslava, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat patru percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxentism.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în cursul lunii iulie, doi bărbaţi de 58, respectiv 66 de ani le-ar fi înlesnit mai multor tinere activitatea de practicare a prostituţiei, obţinând astfel foloase patrimoniale. În urma percheziţiilor, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat, în cauză, aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii