Cel mai odios dosar de viol din ultimii ani, pe masa judecătorilor

Cel incriminat este acuzat că a băut spirt şi apoi a violat un băieţel de clasa a III-a care mergea de la şcoală spre casă.

marți, 29 ianuarie 2019, 02:50
1 MIN
 Cel mai odios dosar de viol din ultimii ani, pe masa judecătorilor

Curtea de Apel Iaşi a reluat judecata dintr-unul dintre cele mai odioase dosare de viol de pe rolul justiţiei ieşene. Petrică Cantemir a fost condamnat la şapte ani de închisoare de prima instanţă, însă decizia nu este definitivă. Pe 13 februarie va avea loc primul termen al procesului în care se va judeca apelul. Individul a abuzat sexual un copil de 10 ani, la începutul anului trecut. Scenele îngrozitoare au avut loc pe 13 februarie 2018, după ce victima s-a întors de la şcoală. 

Cantemir a abordat copilul din drum, oferindu-i bani pentru a merge la magazin, de unde să cumpere spirt medicinal. Copilul s-a conformat şi s-a întors în camera în care locuieşte adultul. Cantemir a diluat spirtul cu apă şi, în scurt timp, a ajuns în stare de ebrietate. La un moment dat, s-a întins pe pat şi şi-a scos organul genital, solicitându-i copilului să îi facă sex oral. După scenă, copilul a fost trimis acasă de mama lui Cantemir. Ajuns la domiciliu, victima a început să plângă şi a relatat familiei ce a păţit. Cazul a ajuns în scurt timp la Poliţie, Cantemir fiind arestat de anchetatori. Audiat de procurori, Cantemir a recunoscut scenele cu caracter sexual, însă a precizat că „nu mai ştie exact ce s-a întâmplat“. 

 

 

Comentarii