Concert de Anul Nou al Filarmonicii şi Winter Sale, la Palas

joi, 05 ianuarie 2023, 13:32
1 MIN
 Concert de Anul Nou al Filarmonicii şi Winter Sale, la Palas

Un an plin de evenimente speciale, unde arta întâlneşte serile petrecute cu cei dragi, zâmbetele cuprind fiecare membru al familiei, iar sesiunile de shopping se transformă în adevărate experienţe, se anunţă la Palas. Începem 2023 cu un spectacol iubit de publicul ieşean – Concertul vocal-simfonic de Anul Nou, susţinut de Filarmonica de Stat „Moldova” Iaşi.

 

Sâmbătă, 7 ianuarie 2023, ne revedem cu forţe proaspete, rezoluţii conturate, speranţe şi idei noi, la concertul Filarmonicii. Începând cu ora 19.00, vocile corului şi orchestra se vor completa într-un spectacol de excepţie. Corul se va afla sub îndrumarea dirijorului Consuela Radu – Ţaga, iar orchestra va fi armonizată de dirijorul clujean Jozsef Horvath.

Concertul vocal – simfonic de Anul Nou este unul dintre cele mai apreciate spectacole, astfel că ieşenii sunt aşteptaţi să se bucure de momentele muzicale de excepţie din Atriumul Palas. Intrarea este gratuită.

Trebuie să ştii că în Palas au început şi reducerile de iarnă, Winter Sale! Fie că este vorba de planuri noi, de o nouă pereche de pantofi sau de un parfum abia lansat, nevoia de schimbare este prezentă în fiecare dintre noi la începutul de an, pentru a avea un un vibe bun, dar şi lucruri fresh. La Palas, Winter Sale aduce o mulţime de piese vestimentare noi în garderoba ta. Consultă catalogul online şi descoperă ofertele care ajung şi până la 70%!

Departament PR

W: www.palasiasi.ro                                  

E: pr@palasiasi.ro

Comentarii