Consultare privind construcţia Spitalului Regional de Urgenţe de la Iaşi

marți, 10 octombrie 2023, 09:52
1 MIN
 Consultare privind construcţia Spitalului Regional de Urgenţe de la Iaşi

Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Sănătate (ANDIS) a lansat o consultare a pieței de specialitate cu privire la lucrările de construire a Spitalului Regional de Urgențe (SRU).

Inițial, licitația de lucrări trebuia lansată pe 16 octombrie, dar consultarea are rolul de a colecta informații actualizate de la constructori privind evoluția pieții. În același timp, ANDIS a pus la dispoziție draftul contractul de lucrări și alte documente care vor face parte din documentația de atribuire a contractului. Consultarea pieții se va desfășura până pe 28 octombrie, iar constructorii interesați pot trimite propuneri către ANDIS cel târziu până pe 20 octombrie. Ulterior, ANDIS va întocmi un raport al consultării și va face eventuale modificări în documentația de atribuire a contractului de lucrări.

„Prin procesul de consultare a pieței, ANDIS urmărește obținerea unor informații actuale de la operatorii economici din domeniu, informații necesare în vederea pregătirii organizării și desfășurării procedurii de achiziție. Principalele subiecte de discuție ce vor fi supuse consultării includ aspect tehnice, financiare, contractuale pentru planificarea procedurii de atribuire”, a arătat ANDIS

Comentarii