Advertorial

Crezi ca mobila pentru copii poate fi un cadou potrivit? (P)

joi, 21 octombrie 2021, 04:50
4 MIN
 Crezi ca mobila pentru copii poate fi un cadou potrivit? (P)
Ai aflat că o bună prietenă sau rudă apropiată tocmai ce a devenit mama, așa că începi să te pregătești așa cum se cuvine pentru întâlnirea cu bebelușul și familia lui.
După cum știi prea bine, se spune că este bine să nu vii cu ”mâna goală”, ci trebuie să oferi și un cadou. Aici intervine partea cea mai dificilă: ce ai putea oferi astfel încât să fie perfect, mai ales că este vorba despre un copil atât de mic? Haine? Mai bine nu, pentru că nu știi mărimea, și oricum, cei mici cresc atât de repede încât este posibil ca hăinuțele oferite de tine să nu i se potrivească.
Atunci… un tort din scutece? Pare o idee bună, doar că nu știi ce mărime sau ce marcă folosesc proaspeții părinți. Jucării? Hai să fim serioși, da? 
Offf, pare imposibil, nu? Și atunci, ce faci, dai niște bani să cumpere părinții ceea ce consideră ei că este nevoie? Da, poate fi o soluție, dar este atât de impersonală și parcă lipsită de sentimente, încât mai bine ai renunța la acest gând.
Nu-ți face griji, suntem aici pentru tine, pentru a-ți oferi câteva sugestii de cadouri care se potrivesc de minune, și de unde te-ai putea inspira. 
 
  • Pătuț
Dacă între tine și părinți există o relație apropiată, poți să îi scutești de o cheltuială în plus, sugerându-le că ai vrea să le cumperi tu pătuțul pentru cel mic. Alege împreună cu ei, pentru a fi sigur/ă că darul tău va fi folosit așa cum se cuvine, și chiar vor aprecia în mod deosebit gestul tău, unul foarte generos de altfel. 
In cazul in care cel mic a depasit varsta de doi ani, poți alege și o altă mobila copii spre care să îți îndrepți atenția, și care poate reprezenta un cadou foarte util. 
  • Set de protecție
Bebelușul de acum nu va rămâne la acest stadiu toată viața, așa că în doar câteva luni va începe să exploreze locuința. Prin urmare, părinții trebuie să fie foarte atenți la măsurile de siguranță. Ce părere ai dacă le oferi tu un set de protecție, alcătuit din mai multe produse, precum benzile pentru protejarea colțurilor, siguranțe pentru sertare și prize, opritoare pentru uși și multe altele. Este imposibil să dai greș cu un astfel de cadou, așa că ai putea să îl treci pe listă. 
  • Bară de protecție pentru pat
Chiar dacă în maxim primele două luni nu va fi nevoie de ea, pe măsură ce micuțul crește, chiar va fi foarte necesară. Cel mic este în continuă mișcare, chiar și pe timpul somnului, așa că darul tău va fi mai mult decât binevenit pentru părinții care vor să își știe minunea în siguranță. 
  • Monitor bebe
Oricât de mult ar vrea să stea alături de cel mic, sunt situații când părinții au și altă treabă de făcut, în altă cameră. Ar fi mult mai liniștiți dacă ar putea ști și chiar vedea ce se întâmplă în acest timp în camera copilului, așa că un sistem tip monitor bebe. Sunt modele simple, doar audio, dar și complexe, care presupun și supraveghere video, depinde de cât de mulți bani ești dispus/ă să scoți din buzunar. Dar, cu toate acestea, indiferent spre care optezi, părinții vor fi foarte încântați de ideea ta de cadou. 
Astfel de căști, cu desene vesele – pentru băieței sau fetițe – sunt oricând apreciate. Unii le folosesc mai mult, alții mai puțin. Cu siguranță însă vine și vremea lor – o nuntă, un botez, un concert sau show aviatic – când părinții îți vor fi recunoscători pentru cadoul elegant și util.
  • Set de produse utile
Dacă știi detalii de genul marca produselor de îngrijire pentru cel mic, a scutecelor alese și multe altele, atunci ai putea să faci un cadou aparte, un set alcătuit dintr-o cantitate ceva mai mare din acestea. Vei reduce mult cheltuielile părinților, pentru că știi și tu cât de repede se consumă. 
  • Alege ceva util
Evident, lista rămâne deschisă, pentru că sunt multe cadourile pe care le poți oferi și care să fie considerate a fi perfecte. Alegerea ta trebuie să țină cont de mai multe criterii, cum ar fi: utilitate, bugetul pe care îl ai la dispoziție pentru darul pentru cel mic, dimensiunea acestuia, ce vârstă are micuțul și chiar cât de protectori sunt proaspeții părinți. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii