Criminal prins după ce a leșinat în curtea victimei

miercuri, 16 august 2023, 07:21
2 MIN
 Criminal prins după ce a leșinat în curtea victimei

O femeie de 74 de ani a fost ucisă, marţi, în apartamentul său din Timișoara. Atacatorul, un bărbat de 47 de ani care ar fi intrat în locuinţă pentru a fura, a fost găsit de poliţişti în acelaşi apartament, unde ar fi leşinat. El este recidivist.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc marţi seară, pe strada Clăbucet din zona Calea Şagului din Timişoara. Femeia era singură în apartament, când a fost atacată.

Anchetatorii spun că bărbatul intrase în locuinţa femeii cu scopul de a fura, însă victima s-a luptat cu el câteva minute şi a reuşit să strige după ajutor. Vecinii au sunat la numărul de urgenţă 112. Medicii au încercat să îi acorde acesteia primul ajutor, însă femeia a murit în drum spre spital.

Bărbatul care a atacat-o a fost găsit de poliţişti chiar în apartamentul în care a avut loc atacul. Acestuia i s-a facut rău şi a leşinat în locuinţa pe care urma să o jefuiască, fiind dus de poliţişti la spital.

Bărbatul este recidivist.

„La data de 15 august 2023, în jurul orei 18:00, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 74 de ani, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, care a pătruns în locuinţa acesteia de pe strada Clăbucet din Timişoara. La faţa locului a fost depistat bărbatul în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei, care a fost imobilizat şi condus la sediul politiei. În urma loviturilor aplicate, femeia a decedat la spital”, a transmis Poliția Timiş, conform News.ro.

Comentarii