De azi nu mai putem intra în oraş direct pe Canta: obligatoriu pe şoseaua Păcurari (UPDATE)

Astăzi se închide strada Luca Arbore, de la intrarea în oraş până la Rond Canta. Lucrările ar putea dura până la începerea anului şcolar.

joi, 24 iunie 2021, 01:50
1 MIN
 De azi nu mai putem intra în oraş direct pe Canta: obligatoriu pe şoseaua Păcurari (UPDATE)

Constructorii contractaţi de Primărie vor relua lucrările de modernizare a străzii Luca Arbore, în zona Canta, paralel cu linia ferată. Ca urmare, începând de astăzi aici vor fi instituite restricţii de trafic. Vizat este tronsonul de la ieşirea din oraş, cuprins între rond Canta şi bretelele de acces spre şi dinspre şoseaua Păcurari. Restricţiile urmează a fi ridicate până la reluarea cursurilor şcolare.

UPDATE: Primăria a decis sa nu inchida total circulaţia pe tronsonul strada din Luca Arbore între rond Canta şi şoseaua Pacurari, la ieşirea din oraş, ci să impună constructorului să inchidă câte o bandă, pe rând. Astfel, astăzi a fost inchisă o bandă pe sensul spre ieşirea din oraş, între rond Canta şi breteaua care face legătura cu rond Păcurari. Şantierul va dura toată vara, benziile fiind închise pe rând, după necesităţi.

Lucrările fac parte dintr-un program care include şi modernizarea străzilor Viticultori, I.I. Mironescu, Roşcani, Ţicăul de Jos, Timpului, Şt. O. Iosif şi Dochia, acestora alăturându-li-se şi supralărgirea bulevardului Tudor Vladimirescu. Lucrările sunt executate de asocierea SC Alpenside SRL – SC Concret Drum SRL în cadrul unui contract în valoare de 17.488.376,04 lei, fără TVA. Modernizarea acestor artere de circulaţie face parte din obiectivul mai amplu al reabilitării infrastructurii rutiere în cartierele Copou, Canta, Moara de Vânt, Tudor Vladimirescu şi Ţicău. Contractul presupune realizarea de lucrări pe o lungime totală de străzi de circa 7 kmi, cu o durată de execuţie care variază între opt şi 14 luni. 

Comentarii