Decor boem în casa ta

joi, 08 decembrie 2022, 08:38
2 MIN
 Decor boem în casa ta

Decorul boem este un decor care se potrivea, în trecut, artiștilor. Acum, acest stil și decor este ideal pentru orice casă, mai ales dacă ești o persoană care își dorește să încerce ceva nou, unic și diferit.

Descoperă ce definește decorul boem în casa și cum poți să combini elementele de design pentru a avea un living room de basm.

Caracteristicile stilului boem 

Stilul boem se caracterizează printr-o locuință în care confortul și sentimentul de libertate sunt prioritare. De asemenea, stilul boem este un stil care se potrivește persoanelor care au un suflet mai rebel, o persoană care își dorește să aibă casa personalizată pe gustul său.

Diferențele dintre oameni sunt frumoase, iar acest lucru ne face să fim unici și ne face speciali. De aceea, o casă boemă este o casă care are personalitate proprie, o casă în care relaxarea este la ea acasă.

Mai mult decât atât, chiar și imprimeurile marocane tradiționale se potrivesc de minune într-o încăpere decorată într-un stil boem.
Interior în stil boem.

Un climat exotic, călduros este un climat caracteristic stilului boem. De asemenea, plantele se potrivesc de minune într-o astfel de încăpere. Nu uita de draperiile în culori mai extravagante. Cafeniu, grena, cărămiziu, toate aceste culori sunt frumoase și transformă încăperea într-o adevarată cameră ieșită din comun.

O camera decorata intr-un stil boem este o camera romantica, relaxanta, un spatiu care te face sa te simti relaxat.

Ornamente specifice stilului boem

Stilul boem are ornamente specifice precum covoare pline de culoare și alte ornamente care te duc cu gândul la un climat exotic și călduros. Astfel de ornamente pot fi chiar ornamentele tale mai vechi sau ale rudelor tale, dar și lucruri care pot fi achiziționate de la târgurile de antichități.

Ornamentele care te duc cu gândul la rustic sunt potrivite și ideale pentru un design boem. De aceea, să îți amenajezi casa cu ornamente din lemn reprezintă o modalitate ideală de a  reamenaja acest spațiu.

Ornamentele rustice și stilul boem sunt o combinație inedită care te vor face să te simți mai aproape de natură. Poți opta aici pentru lămpi sau felinare pe care să le agați de tavan sau poți alege să poziționezi corpuri de iluminat mai simple. Ambele se potrivesc într-un astfel de decor boem. Important este cum le combini astfel încât decorul să nu fie unul aglomerat, dar încăperea să te ducă cu gândul la o îmbinare dibace de decorațiuni boeme.

 

Comentarii