Advertorial

Dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale studenților la SAS-TUIAȘI (P)

vineri, 01 octombrie 2021, 11:30
1 MIN
 Dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale studenților la SAS-TUIAȘI (P)

SAS-TUIAȘI este structura din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași ce încurajează spriritul antreprenorial al studenților.

Doamna conf.dr.ing. Cristiana Istrate, președinte al Societății Antreprenoriale Studențești ne vorbește despre activitatea inovativă, complementară celor didactice și de cercetare și anume, dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale studenților/absolvenților și susținerea acesora în înființarea de startup-uri sau în orice demers din aria antreprenoriatului.

Activitățile sunt parte a celui mai nou program antreprenorial de tip learning from examples din România – RubikEDU, dezvoltat de către Rubik Hub – powered by Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est şi se desfăşoară ȋn cadrul parteneriatului ȋncheiat de către SAS TUIASI cu ADR-NE prin Rubik HUB, ȋn care Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi este partener strategic pentru ȋnvățământul superior tehnic.

Dacă vrei să afli cum se naște o idee bună de business sau cum să creezi un produs dorit de clienți, urmărește emisiunea IAȘI 360° pe ziaruldeiasi.ro și site-ul universității, tuiasi.ro.

Comentarii