Directoarea arestată în cazul spitalul șpăgarilor din Botoșani, înlocuită cu o tânără asistentă

miercuri, 20 decembrie 2023, 11:40
2 MIN
 Directoarea arestată în cazul spitalul șpăgarilor din Botoșani, înlocuită cu o tânără asistentă

Dispoziţia a fost emisă în cursul zilei de 19 decembrie 2023 de către Comitetul Director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Forul de conducere a decis numirea Danielei Şcarlii în funcţia de director de îngrijiri, ocupată în trecut de Coca Stela Crîşmariu.

Daniela Şcarlii este asistent medical în cadrul Secției de Gastroenterologie. Face parte din personalul medical al Spitalului Județean din anul 2008.

Recunoaște că această desemnare în amintita funcția de conducere reprezintă o provocare în cariera sa profesională.

,,Numirea pe funcția de director interimar este pe perioadă determinată. Este o provocare, într-adevăr, eu funcționez în cadrul spitalului din 2008, sunt asistent medical, cu toate gradele de vechime, cu studii superioare, experiență”,

Daniela Şcarlii, director de îngrijiri interimar al Spitalului Judeţean Mavromati Botoşani.

A preluat activitatea predecesoarei sale care este în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Susține că a dat curs solicitărilor venite din partea conducerii spitalului de a forma o echipă care să încerce să repare imaginea degradată de ultimele evenimente care au avut loc în cadrul spitalului.

,,Sperăm să facem lucruri bune şi să facem ca funcționarea activității de îngrijire a pacienților să fie cât mai eficientă în următoarea perioadă, să mai reparăm din lucrurile care s-au întâmplat în ultima perioadă şi care au fost o pată asupra sistemului sanitar. Avem o misiune grea, ştiu că este grea, dar este o provocare şi sper ca alături de d-na manager, care este un om excepţional şi un bun administrator, să reuşim tot ce ne propunem.”

Daniela Şcarlii, director de îngrijiri interimar al Spitalului Judeţean Mavromati Botoşani.

Noul director de îngrijiri al Spitalului susține că nu face parte din niciun partid politic şi că este un om de carieră.

Sursa: botosaneanul

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii