Distincţie din partea preşedintelui României pentru prefectul Iaşului

miercuri, 30 noiembrie 2022, 23:41
1 MIN
 Distincţie din partea preşedintelui României pentru prefectul Iaşului

„Cu prilejul Zilei Naţionale a României, în semn de apreciere pentru contribuţia importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne”, preşedintele României a decretat conferirea Ordinului Bărbăţie şi Credinţă către 31 de demnitari şi angajaţi din structurile Ministerului Afacerilor Interne.

 Printre aceştia se află şi prefectul Iaşului, Bogdan Cojocaru. El ne-a spus că este onorat de distincţia primită la mai puţin de un an de la învestirea în funcţie. Prefectul ne-a spus că este vorba de recunoaşterea eforturilor depuse de instituţii din cadrul MAI pentru contracararea efectelor războiului din Ucraina, în special pentru gestionarea crizei refugiaţilor.

Distincţia amintită, în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, a fost acordată celor opt prefecţi ai judeţelor de la graniţele de nord şi de est ale României, precum şi unui număr de 13 comisari şi comisari-şefi de poliţie. De asemenea, prin acelaşi decret semnat de preşedintele Iohannis şi contrasemnat de prim-(R.M.)

 

Comentarii