Doi minori au ajuns sub control judiciar după ce şi-au bătut joc de o pisică moartă

joi, 26 ianuarie 2023, 02:50
1 MIN
 Doi minori au ajuns sub control judiciar după ce şi-au bătut joc de o pisică moartă

Doi puştani din Focuri au intrat în vizorul procurorilor după ce au batjocorit cadavrul unei pisici. C.M.D. şi C.I.I. au găsit vineri, pe drumul comunal 140 ce leagă comuna de Erbiceni şi Focuri, cadavrul unei pisici. L-au legat cu un şnur, l-au lovit în repetate rânduri şi l-au purtat cu ei prin centru comunei. 

„La un moment dat s-au întâlnit cu un grup de 8 minori, din care făcea parte şi A.S.G. Numitul C.M.D. a atârnat cadavrul felinei de un stâlp, iar apoi acesta împreună cu A.S.G. au lovit cadavrul felinei în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele. Martorii au fost tulburaţi de violenţele exercitate asupra cadavrului felinei, s-au speriat şi au plecat de la faţa locului. Mai mult decât atât, materialul video a fost postat pe diferite forumuri on-line, provocând tulburare in rândul membrilor comunităţii”, au reţinut procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

C.M.D. şi A.S.G. sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub control judiciar. Codul Penal prevede pentru această faptă o pedeapsă cu închisoarea între 3 luni şi 2 ani sau aplicarea unei amenzi. Cum cei doi sunt minori, în măsura în care nu au antecedente grave, împotriva lor se pot dispune doar măsuri educative. 

Comentarii