Eduard Novak, Gigi Becali, FCSB-ul şi Stadionul Naţional Arcul de Triumf

marți, 27 iulie 2021, 11:55
1 MIN
 Eduard Novak, Gigi Becali, FCSB-ul şi Stadionul Naţional Arcul de Triumf

De când a fost numit ministrul Sportului, principalul scop al lui Eduard Novak pare a fi să-i facă loc lui Gigi Becali pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf. Patronul FCSB nu a plătit chiria şi utilităţile pentru 15 partide jucate pe Arena Naţională. Din cauza incompetenţei echipei lui Eduard Novak, Complex Naţional Sportiv Arcul de Triumf nu poate fi închiriat întrucât nu are avize de la toate ministerele.

 "Noi ne zbatem pentru avize în momentul actual şi ne planificăm ca la 1 mai să îi dăm drumul, cam ăsta ar fi termenul. Eu vreau să dăm drumul atunci când suntem pregătiţi şi cu hotelul, şi cu recuperarea, şi cu stadionul, cu toate, ăsta este planul", declara Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului la 22 martie. Acum, la sfârşitul lunii iulie, nu e încă totul gata.

"Încă nu poate fi închiriat stadionul pentru că nu toate ministerele au a vizat acest proces. Eu cred că până în mijloc de august putem să avem acest CSN. Am avut solicitare din partea FCSB, totul depinde de cât de repede putem să ne mişcăm, să rezolvăm aceste acte apoi porţile sunt deschise pentru toate sporturile”, a spus Novak cu ocazia Zilei porţilor deschise la Stadionul Arcul de Triumf.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

Comentarii