El a condus azi defilarea Jandarmeriei la Iaşi, chiar de ziua logodnicei sale

marți, 24 ianuarie 2023, 20:47
1 MIN
 El a condus azi defilarea Jandarmeriei la Iaşi, chiar de ziua logodnicei sale

Ministerul de Interne a dedicat o postare pe pagina oficiala de Facebook tânărului care a condus astăzi blocul de defilare al Jandarmeriei la parada de la Iaşi de Ziua Unirii.

“El este Ștefan! El este cel care a condus astăzi blocul de defilare al Jandarmeriei la parada organizată la Iași, în cinstea Zilei Unirii Principatelor Române.

Deși e venit de doar câteva zile la Jandarmeria Iași, Ștefan a primit cu onoare și emoție locul de cinste din fruntea paradei, într-un moment atât de important al istoriei. Emoțiile au fost dublate și de prezența în public a iubitei lui, Bianca, care, chiar astăzi, își sărbătorește ziua de naștere.

După ce, în pas de defilare, a condus prin fața audienței plutonul său, Ștefan a mers în public, la logodnica sa, pentru a-i ura "La mulți ani!" într-un mod cu totul inedit: purtând uniforma din epoca domnitorului Alexandru Ioan Cuza, i-a dăruit un aranjament floral, special realizat pentru ea.

Bianca este medic rezident la Iași, iar Ștefan a ales să plece de la Suceava și să se mute împreună cu ea în orașul celor șapte coline.

Biancăi îi urăm "La mulți ani", pe Ștefan îl felicităm pentru reușita acestei zile, iar amândurora le dorim să îi unească dragostea, înțelegerea și bucuria de a fi împreună!”

Comentarii