EXCLUSIV! Tânărul din BMW care a murit după ce a lovit o basculantă era beat criță FOTO

marți, 25 octombrie 2022, 12:16
1 MIN
 EXCLUSIV! Tânărul din BMW care a murit după ce a lovit o basculantă era beat criță FOTO

Accidentul a avut loc săptămâna trecută. Soferul din BMW, Teodor Ionescu conducea dinspre Metalurgie către podul Sfântul Ioan  care face legatura cu Holboca. Acesta nu ar fi observat că drumul vireaza și a lovit violent o basculantă parcată. El avea o alcoolemie de 1,88 mg/l alcool pur in sânge. Medicii ii prelevaseră la momentul respectiv două probe de sânge. 

Tânărul era născut în anul 2001 și locuia în satul Dorobanți, din comuna Aroneanu. El se afla în mașină cu un  prieten, Flavius Gabriel C., acesta fiind rănit. Ionescu a murit a doua zi la spital iar polițiștii au deschis un dosar penal. De asemenea, polițiștii au stabilit că basculanta pe care au lovit-o cei doi tineri cu mașina era parcată regulamentar pe șantierul firmei Conest, care modernizează șoseaua zona din proximitatea podului. "IPJ Iași. "La data de 18 octombrie, în jurul orei 23.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier care a avut loc pe raza mun. Iași și s-a soldat cu victime omenești.

Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat faptul că, un autoturism ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor două persoane din autoturism. Ulterior, s-a constatat decesul conducătorului autoturismului. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă", au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii