Au ajuns mai aproape de „bătrânul“ interlop

Fiii lui Cosmos Tănase, băgaţi după gratii pentru că au bătut un ieşean în mall

Huliganii au fost deranjaţi că bărbatul nu i-a lăsat să intre în faţă la coadă la o casă de schimb valutar.

vineri, 22 decembrie 2017, 02:50
2 MIN
 Fiii lui Cosmos Tănase, băgaţi după gratii pentru că au bătut un ieşean în mall

Fiii interlopului Cosmos Tă­nase, aflat în prezent în închi­soare, au fost arestaţi ieri după ce au bătut un ieşean la o casă de schimb valutar din incinta Iulius Mall. Bătaia a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie, atunci când ie­şeanul care era la casa de schimb valutar aflată la intrarea magazinului a fost „invitat“ să se dea deoparte pentru a face loc unuia dintre fii lui Cosmos Tănase.

Cum ie­şeanul a refuzat, interlopul a început să-l lovească cu pumnii şi picioarele, apoi, imediat, au intrat alţi doi tineri care au început şi ei „să-i care“ pumni şi picioare celui care a îndrăznit să comenteze. Du­pă o lună de zile în care poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au lucrat pentru identificarea celor trei, ieri, aceştia au fost reţinuţi şi arestaţi pentru 30 de zile. Cei trei „viteji“ care care au avut „curajul“ să bată un singur om se numesc Aleodor Tănase, Sa­mir Tănase şi Gigel Spiţă. „La data de 20 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Crimi­nale au reţinut trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani, bănuiţi de comiterea in­frac­ţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii publice. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 27 noiembrie, aceştia s-ar fi aflat în incinta unui complex comercial din municipiul Iaşi, şi cel mai probabil pe fondul unui conflict spontan ar fi agresat un bărbat“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Iată ce a povestit unul dintre martorii eve­nimentului, care a asistat la bătaie. „Ziua în amiaza mare, stăteau la rând, la casa de schimb valutar de la parterul Iulius Mall din Iaşi, ziua în jurul orei 13. Un client aflat în faţa mea era la ghişeu, schimba şi el nişte bani, la care vine un şmecheraş care se bagă în faţă şi îi zice: «Boss, la­să-mă să schimb 50 de euro că nu am timp să stau la rând!». Bă­iatul care aştepta să-i dea opera­toarea banii, îi explică şmeche­raşului colorat că are de luat euro la schimb, şi să nu se bage peste el. Atât i-a trebuit şmecherului. Au mai apărut nu ştiu de unde încă doi şi l-au omorât cu bătaia pe bietul client, băi oameni buni, bătaie cu picioarele şi şuturi în cap!! L-au nenorocit!! M-am băgat să-i opresc, dar unde, că mai aveau puţin şi săreau şi pe mine. Restul?? Nimeni!! Toţi treceau ca nişte statui reci şi nu a sărit niciunul!“, a postat un ieşean pe o reţea de socializare în perioada respectivă. În urma bătăii „administrate“, ieşeanul a avut nevoie de aproape zece zile de îngrijiri medicale.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii