Foc continuu în Copou

joi, 14 aprilie 2022, 01:43
2 MIN
 Foc continuu în Copou

 

Politehnica are etapă liberă sâmbătă, dar antrenamentele continuă cu intensitate. Vineri, de la ora 11;00, are loc în Copou un meci amical cu Flacăra Erbiceni

Politehnica Iaşi a reluat marţi după amiază antrenamentele, antrenorul Costel Enache dându-le liber jucătorilor imediat după meciul de sâmbăta trecută, de la Bucureşti, cu Metaloglobus, din etapa a III-a a play-out-ului Ligii a II-aLMăsura a fost luată ca urmare a faptului că echipa ieşeană va sta la finalul acestei săptămâni. În ciuda acestui lucru, tehnicianul a conceput un program intens în perioada următoare, până la următoarea confruntare oficială nemaifiind nicio zi liberă! Astfel, Poli va bifa astăzi două antrenamente, mâine va disputa o partidă amicală cu Flacăra Erbiceni (Liga a IV-a ieşeană), se va pregăti şi sâmbătă şi duminică, iar săptămâna viitoare are programată zilnic câte o şedinţă de pregătire. Testul de vineri, cu gruparea din Erbiceni, va avea loc în Copou, începând cu ora 11:00. Mai trebuie precizat că sâmbătă, la ora 15:00, unii dintre jucătorilor antrenaţi de Enache vor fi prezenţi la baza sportivă de la Ciric, pentru un meci demonstrativ în cadrul unei competiţii organizate de suporterii Politehnicii. Acţiunea are loc cu prilejul aniversării a 77 de ani de la înfiinţarea FC Politehnica Iaşi, club care a luat naştere pe 27 aprilie 1945. Reamintim, la ora actuală, gruparea ieşeană de Liga a II-a,înfiinţată în 2010, are dreptul de a folosi însemnele grupării de tradiţie ieşene, dispărută în urmă cu 12 ani.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, vestea bună este că, exceptându-l pe Alexandru Stan, care a încheiat sezonul după fractura suferită la un deget de la piciorul drept în timpul disputei cu Dacia Unirea Brăila, din runda a II-a a play-out-ului, toată lumea lucrează în regim normal, accidentările ocolind vestiarul ieşean.

Politehnica mai are de jucat în acest sezon cu Dunărea Călăraşi, acasă (vineri, 22 aprilie, de la ora 11:00), la Miercurea Ciuc, contra Csikszereda (teoretic, pe 30 aprilie) şi în Copou, cu Politehnica Timişoara, în jurul datei de 7 mai. Iaşul are şase puncte avans faţă de echipa clasată pe locul de baraj, Poli Timişoara, bănăţenii având un meci mai puţin disputat.

 

 

Comentarii