FOTBAL – Politehnica joacă vineri cu Buzăul. Repetiţie cu Botoşaniul sâmbătă în Copou

luni, 27 martie 2023, 01:50
1 MIN
 FOTBAL – Politehnica joacă vineri cu Buzăul. Repetiţie cu Botoşaniul sâmbătă în Copou

Politehnica Iaşi va juca primul meci pe teren propriu din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal vineri. Partida din Copou, care va opune echipa ieşeană buzoienilor de la Gloria, va începe la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de televiziunile de sport importante din România.

Pregătirea disputei cu Gloria Buzău, începută joia trecută, după cele trei zile libere acordate de antrenorul Leo Grozavu la finalul confruntării de la Galaţi, cu Oţelul, din prima rundă a fazei a doua a campionatului, a cuprins şi un test cu FC Botoşani. Derulată sâmbătă, în Copou, verificarea cu singura echipă din zonă care activează în elită a avut două reprize a câte o oră fiecare. Scorul final a fost 1-2 (1-0).

Pentru Poli a marcat Vojtus (min. 13). Oaspeţii au punctat prin Tallo (’78) şi Mailat (’94). Politehnica a rulat în formulele: Brînză (Ailenei) – Kouadio, Tincu, Katanec, Ştefanovici – Itu, Vaşvari, Fr. Cristea – A. Dumitru, Vojtus, R. Ion; Ailenei (Jankov) – Martac, Lică, Plămadă (Fărcaş), Ciaun – Marchioni, Telcean, Roman – Istratie, Harrison, Hlistei.

Jucătorii ieşeni nu au fost liberi nici ieri, când a fost programat un antrenament. 

Comentarii