FOTBAL – S-a bătut palma cu Gică Hagi. Întâlnire certă, săptămâna viitoare!

sâmbătă, 17 iunie 2023, 01:50
2 MIN
 FOTBAL – S-a bătut palma cu Gică Hagi. Întâlnire certă, săptămâna viitoare!

“Ziarul de IaşI” v-a informat ieri că Politehnica Iaşi s-ar putea să nu mai plece luni la Piatra Neamţ, pentru primul cantonament al verii, după cum se anunţase, ci la Braşov. 

Motivele invocate erau legate de problemele apărute cu terenurile din Neamţ şi de lipsa adversarilor de calitate pentru disputarea unor meciuri amicale. Noua variantă studiată era Braşov, acolo unde sunt condiţii foarte bune de pregătire şi există posibilitatea jucării unor partide de verificare cu două echipe importante, Farul Constanţa şi FC Braşov.

Vineri, şefii clubului ieşean au anunţat oficial că se merge pe varianta Braşov.

Poli va pleca luni dimineaţă spre oraşul de la poalele Tâmpei şi va reveni acasă vineri seară. În dimineaţa ultimei zile de cantonament se va disputa un joc de verificare cu echipa lui Gică Hagi, Farul Constanţa, campioana României pregătindu-se tot la Braşov. Există chiar posibilitatea organizării unui triunghiular vineri, la care să participe şi FC Braşov, varianta urmând a fi confirmată sau infirmată săptămâna viitoare.

Până la plecarea în cantonamentul de la Braşov, Politehnica va disputa astăzi, în Copou, un joc în familie cu o echipă alcătuită din cei mai talentaţi juniori din pepiniera proprie.

Duminică, fotbaliştii ieşeni, care au avut un program intens în această săptămână, cu opt antrenamente de marţi până vineri, vor fi liberi, ei urmând să plece în cursul serii, cu avionul, spre Bucureşti. Luni, Politehnica se va deplasa la Sofia, tot cu avionul, iar din capitala Bulgariei se va merge cu autocarul spre Bansko, unde va avea loc al doilea cantonament al verii. 

Comentarii