(FOTO) Accident grav în Iaşi: Două maşini, în flăcări după o coliziune

sâmbătă, 25 decembrie 2021, 10:38
1 MIN

Un accident grav a avut loc astăzi dimineața la intrarea în Podu Iloaiei (judeţul Iaşi) dinspre Budăi.

Șoferul unui autoturism beat criță a pătruns pe sensul opus și a lovit un alt autoturism cu numere de Botoșani. Primul autoturism a luat foc, apoi și celălalt.

Șoferii au ieșit din mașini fiind răniți ușor. Șoferul vinovat avea o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost deschis dosar penal.

UPDATE – Precizarile Politiei: 

In această dimineață, în jurul orei 06.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DE 583, în localitatea Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că între două auto a avut loc o coliziune, soldată cu rănirea a două persoane.

În urma testării alcoolscopice a unuia dintre șoferi a rezultat valoarea de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rezultatul în cazul testării alcoolscopice celuilalt șofer a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii