Google Maps aduce schimbări majore cu ajutorul Inteligenței Artificiale

miercuri, 19 mai 2021, 09:13
1 MIN
 Google Maps aduce schimbări majore cu ajutorul Inteligenței Artificiale

În fiecare lună, aproximativ un miliard de oameni din fiecare colț al mapamondului utilizează Google Maps. Conform datelor furnizate de Liz Reid, directorul de inginerie din cadrul gigantului din Mountain View, cu toții ar trebui să observe o îmbunătățire în ceea ce privește performanța popularei aplicații de navigație. Deși au fost introduse peste 100 de modificări ghidate de inteligență artificială în Google Maps, schimbările majore vor fi în număr de cinci.

”De fiecare dată când obții un traseu în Maps, calculăm mai multe rute către destinația ta pornind de la o sumedenie de factori, precum câte benzi sunt pe o anumită stradă sau autostradă sau cât de direct este traseul”, a explicat Oren Naim, directorul de produs responsabil de Google Maps.

”Cu această actualizare, vom oferi cele mai rapide rute și le vom identifica pe care care au șanse să micșoreze probabilitatea de a fi nevoit să frânezi brusc”, a adăugat oficialul.

Live View, care îți suprapune semnele de orientare peste strada din fața ochilor se va bucura de asemenea de actualizări dedicate pietonilor. Străzile detaliate care au fost asociate anul trecut un număr important de orașe din SUA vor fi disponibile pentru alte 50 de orașe până la finalul anului.

Ca referință, ”Detalied Street” sau Străzile Detaliate oferă pietonilor date precum lățimea trotuarelor, amplasarea trecerilor de pietoni, cât și locația diverselor standuri de ziare, tonete de înghețată și nu numai.

Aflați amănunte de pe playtech.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii