Hacker la 12 ani: o adolescentă pe jumătate româncă a descoperit breșe în sistemul electronic de vot din SUA

miercuri, 23 octombrie 2019, 07:28
1 MIN
 Hacker la 12 ani: o adolescentă pe jumătate româncă a descoperit breșe în sistemul electronic de vot din SUA

O hackeriță în vârstă de doar 12 ani a făcut valuri la nivel global când a găsit vulnerabilități informatice în sistemul electronic de vot din SUA. Ea este de origine română și va fi prezentă la DefCamp #10.

Bianca Lewis are doar 12 ani și se pricepe foarte bine la hacking. Până la această vârstă, a reușit deja să identifice și testeze vulnerabilități grave în sistemul electronic de vot din Statele Unite ale Americii. Pe jumătate româncă, tânăra care locuiește în SUA va fi prezentă la DefCamp #10 pe 7 și 8 noiembrie. Ca referință, aceasta este cea mai importantă conferință de securitate cibernetică de pe teritoriul României.

Bianca s-a arătat foarte entuziasmată de faptul că va putea cunoaște comunitatea locală de specialiști în securitate, conform organizatorilor evenimentului. La conferinţa din acest an, participă mai mult de 2.000 de specialişti în domeniu, din aproximativ 40 de ţări de pe întregul mapamond. Cu această ocazie, hackeri etici sau white hat recunoscuţi la nivel internaţional se vor întrece în peste 15 competiţii de hacking organizate cu ajutorul celor mai avansate companii din domeniul tehnologiei.

Continuarea pe playtech

Comentarii