Handbaliştii au mai dres busuiocul. Două victorii în patru zile în ultima divizie

marți, 21 martie 2023, 02:50
1 MIN
 Handbaliştii au mai dres busuiocul. Două victorii în patru zile în ultima divizie

Echipa de handbal masculin Politehnica Iaşi a mişcat, în sfârşit, în clasamentul Diviziei A, Grupa play-off promovare. După ce a pierdut toate partidele disputate în primele cinci runde, echipa antrenată de Florin Spiridon a obţinut două succese la finalul săptămânii trecute.

Joi seară, pe teren propriu, Poli a trecut cu 28-26 (13-10) de CS Medgidia. Apoi, duminică, la prânz, Iaşi a învins în deplasare, 33-28 (17-12), pe CSU Târgu Jiu.

La finalul turului, Politehnica ocupă locul VI, cu şase puncte, două mai multe decât Medgidia, „lanterna”, Târgu Jiu, neacumulând vreun punct.

Pe poziţiile care asigură promovarea directă se află Universitatea Cluj (21 puncte) şi CSM Sighişoara (16), iar locurile care duc la baraj sunt ocupate de CSM Făgăraş şi CSM Alexandria, fiecare cu 13 puncte. CSM Reşita e pe V, cu nouă puncte.

Returul primei grupe valorice a ultimului eşalon intern începe în această săptămână. În prima rundă din partea a doua Politehnica va juca joi, de la ora 18:00, la Sighişoara. Ieşenii nu se vor întoarce apoi acasă, pentru că sâmbătă se vor confrunta la Alexandria, în runda a IX-a, cu echipa locală CSM. 

Comentarii