În Ciurea nu se ştie că trebuie permis pentru a conduce o maşină

vineri, 18 octombrie 2019, 12:15
1 MIN
 În Ciurea nu se ştie că trebuie permis pentru a conduce o maşină

Doi ieşeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi la volanul unor autoturisme, cu toate că nu aveau permise de conducere. Unul dintre ei se afla şi sub influenţa alcoolului, el fiind oprit în trafic miercuri seara. 

„Poliţiştii Secţiei 2 Rurală Ciurea au oprit pentru control, în comuna Ciurea, un autoturism condus de către un bărbat de 48 de ani, din aceeaşi comună. În urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. În aceeaşi zi, poliţiştii de la Secţia 6 Urbană au tras pe dreapta în municipiul Iaşi un şofer de 42 de ani, din Ciurea. Acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere fără permis. 

 

 

Comentarii