Incident șocant la metrou. Un băiețel a fost prins cu picioarele în scara rulantă. I-au fost smulse degetele

vineri, 29 septembrie 2023, 09:24
2 MIN
 Incident șocant la metrou. Un băiețel a fost prins cu picioarele în scara rulantă. I-au fost smulse degetele

Un băiețel în vârstă de patru ani și-a pierdut două degete de la picioare după un incident șocant care a avut loc la metroul din Londra.

 

Acesta se afla la Londra în vacanță împreună cu părinții săi din Sittingbourne, Kent. Familia se afla la metrou atunci când a avut loc tragicul incident.

Băiatul de patru ani fusese într-o excursie de o zi cu familia sa. Când erau la stația de metrou London Bridge, copilul și-a prins picioarele într-o scară rulantă. El se afla în spatele mamei sale când s-a împiedicat.

În timp ce mama încerca în zadar să găsească o oprire de urgență, tatăl și-a luat fiul în brațe și l-a scos dintre scările rulante.

Totuși, în această încercare, două dintre degetele de la picioare i-au fost smulse. Un medic care se întâmpla să treacă prin zonă a sărit în ajutor.Degetele care i-au fost amputate de scară au fost puse în gheață până când copilul a fost transportat la spital. Cu toate acestea, medicii nu au reușit să le reatașeze, iar familia a deschis acum o acțiune în justiție.

„O zi minunată de ieșire în familie s-a sfârșit într-un dezastru absolut pentru noi… Sunt convins că băiețelul nostru nu făcea nimic din ceea ce nu ar fi trebuit să facă pe scara rulantă, eram chiar lângă el și a fost o experiență atât de înfricoșătoare să-l vedem brusc prins în capcană în felul acela. Băiețelul nostru a suferit foarte mult și acum este complet îngrozit să se apropie de orice scară rulantă sau lift. Am considerat că este important să vorbim despre ceea ce ni s-a întâmplat, astfel încât părinții să știe că trebuie să fie extrem de vigilenți atunci când călătoresc prin Londra", a povestit tatăl copilului, conform Mirror.

Sursa: Stirile PRO TV

Comentarii