Iohannis: În comparaţie cu doamna Dăncilă, Ponta a fost chiar un politician rezonabil

miercuri, 13 noiembrie 2019, 20:45
1 MIN
 Iohannis: În comparaţie cu doamna Dăncilă, Ponta a fost chiar un politician rezonabil

Candidat în turul doi la prezidenţiale şi în 2014, şi în 2019, Klaus Iohannis îşi evaluează contracandidaţii. Pe Viorica Dăncilă o refuză acum la o dezbatere, pe Victor Ponta îl acuza, în urmă cu cinci ani, de aroganţă pentru că nu vrea să vină la o discuţie faţă în faţă.
 

Întrebat de ce şi-a schimbat atitudinea, Iohannis a spus, miercuri, că diferenta dintre cei doi e „destul de mare”.

„Nu l-am acuzat pe Ponta de comportament antidemocratic şi în comparaţie cu doamna Dăncilă a fost chiar un politician rezonabil. Stilurile lor sunt foarte diferite, sigur. Legat de aroganţa dlui Ponta, el şi-a trimis echipa de campanie peste ai mei şi a venit cu nişte pretenţii nenegociabile, facem patru dezbateri, mi-a spus şi zilele şi orele. Am acceptat atunci două dezbateri care pe mine nu m-au ajutat şi pe el nici atât. Asta despre utilitatea electorală a unor astfel de dezbateri. PSD s-a schimbat mult în rău de atunci şi cred că eu nu, poate chiar un pic în bine”, a spus Iohannis.

Întrebat despre marţea neagră, Iohannis a spus că a fost doar „o iniţiativă eşuată” în Parlament. Despre suspendarea preşedintelui de la acea vreme, Klaus Iohannis a spus că asta a fost „o prostie”.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii