Advertorial

La Mamma Mia toți burgerii sunt cu chiflă Home Made! (P)

marți, 23 august 2022, 13:19
2 MIN
 La Mamma Mia toți burgerii sunt cu chiflă Home Made! (P)

Zi de zi ne întrebăm acasă sau la birou, atunci când se apropie ora mesei sau când ieșim cu prietenii în oraș: Cu ce ne delectăm azi? Ce mai e nou prin oraș? Ce bunătăți să mâncăm? Dar să fie ceva deosebit…adică o experiență gastronomică interesantă!

În centru orașului este un loc preferat de mulți dintre noi, o oază de liniște și relaxare, unde totul e amenajat cu bun gust, cu preparate deliciose din bucătaria autohtonă dar și cea internațională. Este restaurantul Mamma Mia, locul perfect de servit masa în oraș sau pentru discuții interesante într-o companie plăcută! Așa că ne-am hotărât să ne răsfățăm cu ceva bun și cu o băutură reconfortantă! 

Ca de fiecare dată Echipa Mamma Mia are mereu noutăți, și ne bucurăm să fim surprinși plăcut cu informații noi și preparate gustoase. Răsfoind meniul plin de bunătăți dar și la recomandarea ospătarului, alegem un burger! Pe lângă faptul că chefii Mamma Mia sunt mereu atenți la detalii și la calitatea preparatelor, grija lor este să vă ofere acel gust autentic, prospețimea bunătăților din farfurie și un plating pe măsură. Este adevărat că burgerul în sine este un tot, o combinație de gusturi și texturi și se dorește a fi acea „lingură perfectă” în materie de gastronomie urbană dar piesa interesantă este pâinica proaspătă. 

Facută cu har și meștesug în fiecare dimineață, după o rețetă autentică, întotdeauna fresh, fără amelioratori, fără conservanți, fără potențiatori de gust, doar cu ingrediente naturale, fără să o congelăm, această bulcă puțin crocantă la exterior și delicioasă este pregătită de chefii Mamma Mia în bucătăria proprie. 

Acum știi că toți cei 6 burgeri savurosi din meniul Mamma Mia: Burger Mamma Mia, Turkey Burger, Fish Burger, Crispy Burger, Breakfast Burger cât și varianta vegetariană de burger, au o chiflă proaspătă Home-Made ce este pregătită cu grijă și pasiune de brutarii Mamma Mia! 

Dacă ți-am făcut poftă, poți face o vizită la Terasă sau Restaurantele din centru orașului să savurezi un burger delicios. Sau dacă ești acasă ori la birou poți comanda NON STOP de pe https://www.mammamia.ro/ și poți descărca aplicația Mamma Mia să te bucuri de toate beneficiile: 10% bani înapoi, desert și transport GRATUIT!

Enjoy!

 

 

Comentarii